Ibrahim Rugova sind alle von der UCK in ihre Positionen gehoben worden. Dagegen waren die Mitglieder der DKL, der Partei von Ibrahim Rugova, (von den ethnischen Kosovo-Albanern parallel zur letzten parlamentarischen |ljubomir.de


Ibrahim Rugova i demokracisë dhe zhvillimit ekonomik, i mirëqenies dhe barazisë kulturore dhe sociale. Këtu njeriu ndihet si në shtëpinë e dytë të tij, siç thoshte shpeshherë presidenti Ibrahim Rugova. Në takimet intensive, këtu edhe njëherë kuptova qartë se çdokush në këto ditë të vështira që po kalon Kosova duhet |facebook.com


Ibrahim Rugova dielli që pa u ndal ngroh zemrat e njerëzve dhe dalëngadalë, ndriçon të kaluarën e errët. Sot jam Adem Demaçi, sot jam Ibrahim Rugova dhe jam Adem Jashari Jam krenari dhe pushtet. Nuk kam etje për lirinë, |lapsh.ch


Ibrahim Rugova zerstört und die Kosovo-Albaner systematisch aus den Institutionen und Ämtern hinausgeworfen haben, setzt Präsident Ibrahim Rugova auf den gewaltlosen Widerstand und den Aufbau eines Parallelstaates, |us-politik.ch


Ibrahim Rugova shkak se ai e pat këshilluar (kritikuar) me një shkrim të botuar në Rilindja zotëri Adem Demaçin, që nuk po e ngjallë skenën politike të Kosovës duke e formuar partinë e tij në Kosovë . Shpresojë se i ndjeri Ibrahim Rugova do të më falë (që e kam kritikuar pa të drejtë) në Ditën e Gjykimit, |http://shefqet-jashari-strofci.ch/


Ibrahim Rugova Smartbox


Ibrahim Rugova sind alle von der UCK in ihre Positionen gehoben worden. Dagegen waren die Mitglieder der DKL, der Partei von Ibrahim Rugova, (von den ethnischen Kosovo-Albanern parallel zur letzten parlamentarischen |ljubomir.de


Ibrahim Rugova i demokracisë dhe zhvillimit ekonomik, i mirëqenies dhe barazisë kulturore dhe sociale. Këtu njeriu ndihet si në shtëpinë e dytë të tij, siç thoshte shpeshherë presidenti Ibrahim Rugova. Në takimet intensive, këtu edhe njëherë kuptova qartë se çdokush në këto ditë të vështira që po kalon Kosova duhet |facebook.com


Ibrahim Rugova dielli që pa u ndal ngroh zemrat e njerëzve dhe dalëngadalë, ndriçon të kaluarën e errët. Sot jam Adem Demaçi, sot jam Ibrahim Rugova dhe jam Adem Jashari Jam krenari dhe pushtet. Nuk kam etje për lirinë, |lapsh.ch


Ibrahim Rugova zerstört und die Kosovo-Albaner systematisch aus den Institutionen und Ämtern hinausgeworfen haben, setzt Präsident Ibrahim Rugova auf den gewaltlosen Widerstand und den Aufbau eines Parallelstaates, |us-politik.ch


Ibrahim Rugova shkak se ai e pat këshilluar (kritikuar) me një shkrim të botuar në Rilindja zotëri Adem Demaçin, që nuk po e ngjallë skenën politike të Kosovës duke e formuar partinë e tij në Kosovë . Shpresojë se i ndjeri Ibrahim Rugova do të më falë (që e kam kritikuar pa të drejtë) në Ditën e Gjykimit, |http://shefqet-jashari-strofci.ch/


|


Adem | Ämtern | Aufbau | Dagegen | Demaçi | Demaçin | Ditën | DKL | Gjykimit | Ibrahim | Institutionen | Jam | Jashari | Këtu | Kosova | Kosovë | Kosovës | Kosovo-Albaner | Kosovo-Albanern | Mitglieder | Nuk | Parallelstaates | Partei | Positionen | Präsident | Rilindja | Rugova | Shpresojë | Sot | UCK | Widerstand |


next records Ibrahim Rugova...