Xhevahire ZILI
vdes kurre - ... (të cilen e kane zili komshijet e ndershme), qe ndoshta mendon se eshte vetem një cike kurve, ... xhevahire të se emes Nurijes e kjo, ... blogspot.com

Xhevahire ZILI
hale dhe jo ne rruge,,,,,kurse ke ne eshte mireqenije qe ja ka zili gjithe ... xhevahire, a thua sikur po ... gazetatema.net

Xhevahire ZILI
shkarkimpoetik aq te bukur!Dhe akoma qendroj ne ate vegim.Sa bukur!Te kam zili!Me ... xhevahire si kjo ... blogspot.com

Xhevahire ZILI
një zgjuarsi gjenetike për ta pasur zili. Nuk i përkisnin ... sa te kane paguar per te shkruar keto xhevahire qe mund t i shkruaj vetm nje ... com.al

Xhevahire ZILI
Meidani :: Shpirti i Shqiptarit ... - ... fillon e nxjerr xhevahire duke harruar se lexohet në internet nga gjithë ... të cilen do ta kishin zili shumë nga ata që ju i emërtoni " shqiptarë

Xhevahire ZILI
Thaçi: Urime fitorja Kryetari Vataj! > Partia ... - Xhevahire Izmaku; Hajdar Beqa; Nerxhivane Dauti; Xhevat Bislimi; ... që kulmoi me këtë manifestim që ua kanë zili jo vetëm partitë në këtë qytet

Xhevahire ZILI
mbuluar me rroba perse të zbukuruara me xhevahire dhe objekte të vogla. ... duke demonstruar një soliditet për tu pasur zili, ... wordpress.com

Xhevahire ZILI
tija, si gurë të çmuar e xhevahire të shtrenjta, ... Sa per kujtese ,gjashte shkrimet e fundit kane Edvinin ne titull.Do e kishte zili ... gazetakritika.net

Xhevahire ZILI |

next records > Xhevahire ZILI...